Üdvözöljük az oldalunkon!

Dr. Csathó Krisztina vagyok. 

 

Címzetes főorvosként, fog-és szájbetegségek, valamint gyermekfogászati szakorvosi vizsgával immár 25 éve széles spektrumát diagnosztizálom, és kezelem pácienseim fog-, íny- és állkapocs rendellenességeinek. A legnaprakészebb technológiát használva, a fogászat tudományának és művészetének magas fokon való elkötelezett művelésével igyekszem végezni munkámat a megelőző fogászatra koncentrálva, hogy pácienseim számára az egészséges mosolyt a legfenntarthatóbb módon valósítsam meg.

 

Rendelőnk a Belváros patinás nagykörúti részén működik több mint 15 éve. Arculatának kialakításánál arra törekedtünk, hogy vendégeink felé ne a nyomasztó, hagyományos fogászati élményt sugározza, hanem segítsen feledtetni, hogy fogászati kezelésre érkeztek. Egy relaxált állapot fenntartására alkalmas környezet megteremtése volt a célunk, melynek hangulatát reméljük, visszaadják a fotók és a zene, mely a váróban és kezelőben is hallható.

 

A kezelő „emberi” hátterét kis létszámú csapat biztosítja, mely minden szakterületet lefed. Minden páciens, aki fogászati beavatkozásra jelentkezik, a legmagasabb szintű szakorvosi kezelésben részesül.

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam.

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat. 

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5