Porcelán foghéj

A hollywoodi mosoly többé nem álom!

JELENTKEZZEN BE MOST!

Porcelán foghéj

Ha készen áll az „éltöredezett”, letört vagy rendellenesen fejlődött fogainak helyreállítására és tulajdonosa akar lenni egy ragyogóan fehér hollywoodi mosolynak, Ön a lehető legjobb megoldást választotta. Korábban csak tömőanyagok és koronák segítségével lehetett a fenti rendellenességeket kezelni. Manapság a héjak nyújtják a preferált alternatívát, melyek bizonyították eredményességüket

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

Kinek ajánlott a porcelán foghéj?

Azoknak, akik ragyogóbb mosolyra vagy szabályosabb fogakra vágynak, de nem ideális jelöltek a fogszabályozásra, vagy fogaik olyan mértékben vannak elszíneződve, hogy azon már a fogfehérítés sem tud segíteni. Ebben az esetben érdemes megfontolniuk a porcelán foghéj felhelyezésének lehetőségét.

A tartós eredményért

A kopásálló és színtartó héjak tökéletes megoldást nyújtanak a fogak természetes funkciójának és szépségének helyreállításához, ami a mosolyát magabiztossá teszi.

A héjak rendszerint porcelánból készült, vékony, fényáteresztő borítások, melyek egyénre szabottak és precízen illeszkednek a megfelelő foghoz, egy speciális ragasztó segítségével. A végeredmény extrém erős és tartós. Habár a héjak nem alkalmazhatóak minden esetben, számos, a frontfogakat érintő kondíció esetén nyújt kiváló kozmetikai alternatívát, mint:

Az egyedi mosolyterv elkészítése előtt meghatározzuk a „mosoly célokat”, figyelembe véve az arc formáját, a fogazat színét, a harapást, az íny állapotát és számos más faktort (bőr,-haj,-szemszín), ami biztosítja a porcelán héjak ragyogó, természetes és egészséges megjelenését hosszú éveken keresztül.

A porcelán foghéj előnyei

A porcelán foghéjak vékony, egyedi készítésű, fogszínű anyagból készült héjak, amelyeket úgy terveztek, hogy a fog elülső felületét fedjék. A héjakat a fogra ragasztják, így természetes megjelenést eredményeznek mosolyán. Tartósságuk 7 és 15 év között tehető. Előnyei közé sorolható:

A hibátlan mosoly többé nem álom! Tapasztalja meg Ön is a porcelán foghéj előnyeit!

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!