Mosolytervezés

Legyen gyönyörű, egységes a mosolya!

JELENTKEZZEN BE MOST!

Mosolytervezés

Mosolyogjon bátran Ön is! Ha nem érzi magát teljesen elégedettnek mosolyával, fogtechnikus kollégámmal gondoskodunk a tökéletes átalakításról. A helyreállító és kozmetikai fogászat folyamatosan fejlődik, így a mosolytervező szolgáltatásunkkal segítünk Önnek kiválasztani, és megvalósítani álmai mosolyát!

Magasan képzett szakértői csapatunk tudja, hogy։

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

Mi az a mosolytervezés?

A mosolytervezést a legtermészetesebb esztétikai élményt kereső páciensek igényeinek kielégítésére fejlesztették ki. A tervezés során szakembereink figyelembe veszik a páciens arcának paramétereit, beleértve a száj méretét, alakját, az ajkak ívét, ill. egyéb szempontokat, hogy harmonikus és természetes mosolyt alkossanak.

A legpontosabb esztétikai vizsgálat érdekében minden részletet elemzünk: a fogak helyzetét, színét, alakját, méretét, okklúzióját. S mindezek mellett természetesen figyelembe vesszük az Ön egészségi állapotát is, és azt is, hogy szenved-e valamilyen parodontális betegségben. Így jobb döntéseket tudunk hozni annak érdekében, hogy Ön a kezelés végén esztétikus mosollyal rendelkezzen.

Fontos számunkra, hogy Ön a lehető legnagyobb mértékben részt vegyen a mosolytervezés folyamatában. A gyors kezelés-tervezés érdekében törekszünk a hatékony kommunikációra a páciens és a fogorvos között, hogy Ön kifejezhesse igényeit és kívánságait. Fogorvosa egy minta segítségével megmutatja Önnek, hogyan nézhet ki új mosolya – még a tényleges kezelés előtt.

A természetes megjelenésű mosolytól kezdve a szemet gyönyörködtető hollywoodi mosolyig számos mosolyt megtekinthet, mielőtt eldöntené, hogy melyiket szeretné.

Miben tud segíteni a mosolytervezés?

A mosolytervezés előnyei

A mosolytervezés során figyelembe vesszük az Ön arcformáját, bőrének tónusát, hajszínét, jelenlegi fogazatát (fogszín, fogszélesség, hosszúság, forma, alak, pozíció), az ínyszövet állapotát és az ajak formáját, hogy mosolyát a lehető legtökéletesebbé varázsoljuk. Bármely okból választja is a mosoly-tökéletesítő kezelést, az az Ön egyéniségének (sajátosságának) figyelembevételével kerül megvalósításra. Vagyis Önnel szorosan együttműködve úgy alakítjuk ki a kezelési tervet, hogy Ön pontosan azt kapja a mosolytervezés kezeléstől, amit remélt.

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsességfog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!