Mikroinvazív fogászati technikák

Visszaállítjuk fogai egészségét!

JELENTKEZZEN BE MOST!

Mikroinvazív fogászati technikák

A fogak egészségének helyreállítására és a fogszerkezetek megőrzésére szolgáló egyik legfejlettebb megközelítés a mikroinvazív fogászati technika. A segítségével végzett helyreállító fogászati kezelések javítják a fogak egészségét és megjelenését, így a beavatkozás után szép és egészséges mosolyban gyönyörködhet.

Mi az a mikroinvazív fogászati technika?

Ez egy speciális prevenciós eljárás, amelynek lényege, hogy nagyon vékony, “mikro”-fúrókkal minimális foganyag feláldozással  csak és kizárólag a szuvas részeket távolítjuk el a fogból. Alkalmazásával megelőzhetjük a mély szuvasodások kialakulását és következményeit.

 

Ezen beavatkozás alkalmával már a legkisebb szuvasodások is fájdalommentesen, – akár érzéstelenítés nélkül – gyorsan eltávolíthatók, és az ilyen formán feltárt „mikro – üregrendszer” egy speciális folyékony tömőanyaggal „láthatatlanná” tehető.

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

A mikroinvazív fogászat előnyei

Amikor a fogak egészségének helyreállításáról van szó, a legkonzervatívabb kezelések az ideálisak, mivel ezek megőrzik a fog természetes szerkezetének nagyobb részét. A mikrofogászat számos előnnyel jár, többek között:

A mikroinvazív fogászati technika rendkívül hatékonyan kezeli a fogszuvasodást és helyreállítja a fogak egészségét. Még a fogászati szorongástól szenvedő páciensek is kiválóan alkalmasak erre, mivel a kezelés kiküszöböli a hangos fogászati fúrók használatát, így a kezelés gyorsabbá, csendesebbé és nyugodtabbá válik.

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!