Fogtömés

A lyukas fog már a múlté!

JELENTKEZZEN BE MOST!

Fogtömés

Rendelőnkben kizárólag magas esztétikai igényeknek megfelelő (fogszínű) töméseket készítünk a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. A „fotopolimerizációs”, fényre kötő kompozit fogtöméssel a fogak eredeti színét és alakját állítjuk vissza. A beavatkozás során nem egyszerűen „fehér tömés” készül, hanem az Ön fogazatának színét figyelembe véve (szem előtt tartva a kezelendő fog, ill. a szomszédos fogak színárnyalatát is), a fogtömés gyakorlatilag teljesen láthatatlanná válik. A ragyogó mosoly pedig hosszú távon garantált.

 

A kezelés helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen zajlik. Sőt, az érzéstelenítő injekció beadása előtt egy speciális érzéstelenítő zselével kenjük be az érintett területet, hogy Ön a szúrással járó kellemetlenséget se érezze.

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

Esztétikus, kompozit tömés

Ez a tömés fajta gyors, egyszerű és színe tökéletesen illeszkedik a fogakhoz. Az előkészítés során a zománcbarázdák kialakítására is energiát fordítunk. Ez azt jelenti, hogy a fog külső felülete valósághűen fog kinézni és funkcionálisan is megfelelő lesz pl. rágáskor.

 

Fontosnak tartjuk, hogy a tömés színe realisztikus legyen, így több összetevőből áll, hogy megfeleljen a páciens eredeti fogszínének. Gyakorlatilag különböző színű tömőanyagok keveréke. Nem használunk amalgámtöméseket, és azt javasoljuk, hogy az ilyen típusú régi töméseket mielőbb távolítsák el, és cseréljék le kompozit tömésekre!

Miért gyakori a fogszuvasodás az amalgámtömések alatt?

Az amalgámtömések alatt az esetek 80%-ában un. másodlagos, szekunder szuvasodás lép fel. Ez annak a következménye, hogy a tömés és a fog között rések keletkeznek, melyek kedvező miliőt teremtenek a szuvasodásért felelős baktériumok megtelepedéséhez és elszaporodásához. A tömés melletti szuvasodás miatt meggyengül a fogzománc, repedhet, ill. törhet a fogállomány.

Az esztétikus, kompozit tömések előnyei:
Mire számíthat a kezelés után?

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!