Fogkorona

Természetes fogkorona, az esztétikus megjelenésért.

JELENTKEZZEN BE MOST!

Fogkorona

A fogkorona hatékony módja a sérült fog helyreállításának, és számos kulcsfontosságú előnnyel jár a szájüregi egészségre nézve. A korona jelentheti a különbséget a természetes fog megmentése és a foghúzás között. Rendelőnkben esztétikus, természetes hatású koronákat kínálunk a sérült, destruált fogak helyreállítására és az egészséges, funkcionális mosoly helyreállítására.

A fogkorona típusai:

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

Mikor alkalmazzuk?

A fogkorona előnyei

A fogászati koronák számos fogászati problémára nyújtanak megfelelő megoldást:

A fogászati híd két, vagy több koronából álló fogpótlás. Egy hidat statikailag minimum két ponton kell alátámasztani. Ezeket a támasztási pontokat tartópilléreknek nevezzük, melyek lehetnek természetesek (lecsiszolt fogak), vagy mesterségesek (implantátumok).

A koronák/hidak különböző anyagokból és különböző technológiákkal készülhetnek.

 

A fogkoronák elkészítéshez általában két vagy három alkalom szükséges egy előzetes konzultáció után. Az első alkalommal a fog előkészítése, preparálása (lecsiszolás) történik, majd a lenyomatvétel után a fogat/fogakat ideiglenes koronával/híddal látjuk el. Ezzel egy időben Önnel közösen kiválasztjuk azt a színt, amely harmonikusan illeszkedik a meglévő fogakhoz. A következő ülésben az elkészült vázat bepróbáljuk és ellenőrizzük az illeszkedés pontosságát, majd a következő találkozásig szintén ideiglenes pótlással látjuk el a preparált fogat/fogakat. A harmadik alkalommal az elkészült fogművet bepróbáljuk, ellenőrizve a pontos illeszkedést, esztétikát, majd az Ön elégedettsége és beleegyezése után véglegesen beragasztjuk.

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!