Fogfehérítés, Fogékszerek

Ragyogóan fehér fogakra vágyik?

JELENTKEZZEN BE MOST!

Fogfehérítés gyorsan, biztonságosan

A mosolya az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek, amikor találkoznak Önnel. A szabályos, fehér fogak már nem csak a hírességeknek jár. A kozmetikai fogászatban az elmúlt években bekövetkezett fejlődésnek köszönhetően a fogfehérítés biztonságosabbá és megfizethetőbbé vált szinte bárki számára, aki ragyogóbb mosolyra vágyik. 

A legtöbben az egészséges, fehér fogsort az üzleti- és szerelmi életben való sikerességgel azonosítják. A fogfehérítés sokak életmódjában népszerű kozmetikai kezeléssé vált. Bárhová nézünk, a közösségi médiától kezdve a magazinokon, a plakátokon át a bevásárlóközpontokban elhelyezett plakátokig, mindenhol gyönyörű, fehér fogsorok mosolyognak ránk!

 

A fogfehérítés egy biztonságos, életmódjavító folyamat, amely pozitív hatással lehet mind a fizikai megjelenésre, mind a lelki egészségre. Íme a fogfehérítés 4 előnye:

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

Mi történik az első konzultáción?

Először megvizsgáljuk és elemezzük az Ön fogazatának és ínyének egészségi állapotát. Ezt követően szaktudásunkra és tapasztalatunkra alapozva javasoljuk Önnek azt az opciót, amit a legjobbnak gondolunk. Majd amíg Ön zenét hallgat, vagy relaxál, a fogai elérik a kívánt színárnyalatot.

Milyen hosszan tart a fehérség?

A hosszan tartó eredmény elsősorban az egyénen múlik. Bizonyos szokások, mint például a dohányzás, a kávé, tea, egyéb színezőanyag tartalmú üdítőitalok rendszeres fogyasztása és a rendelői fenntartó kezeléseken való rendszertelen részvétel rontja az optimális eredményt. A rendszeres professzionális fehérítő fenntartó termékek használata segít az elért fehérség 1-2 éven keresztül történő fenntartásában. 

Vannak a fehérítésnek mellékhatásai?

Néhány páciensnél fogágy érzékenység léphet fel a kezelés során. Bizonyos eszközök által termelt minimális hő lehet némi kényelmetlen érzés forrása. Ritka esetben, kisebb bizsergés tapasztalható közvetlenül a kezelés után, de ez mindig megszűnik.

Kinek javasoljuk az eljárást?

Jóformán bárki (18 éven felül), aki szeretne fehérebb fogakat, részesülhet a professzionális fogfehérítő eljárások előnyeiből. A fiatalok jó alanyai az eljárásnak, főleg ha a fogszabályzó készülék eltávolítása után elszíneződések, foltok maradnak fogaikon. Nem javasoljuk a kezelést a terhes, vagy szoptatós anyáknak, 18 év alattiaknak, vagy fogszabályzás alatt állóknak!

 

Látogasson el rendelőnkbe, és tapasztalja meg Ön is a hófehér fogak előnyeit!

Fogékszer- egy kis csillogás mindenkinek jár!

Tegye kiemelkedővé mosolyát, és adjon hozzá egy ragyogó kristályt! A fogékszert, a fogzománc felszínéhez, annak sérülése nélkül egy speciális ragasztóval rögzítjük, így pár perc alatt élvezheti a figyelmet vonzó extra csillogást. A beavatkozás gyors, és fájdalommentes. A fogékszer anyaga lehet nemesfém, strassz-, és drágakő is. Elképzeléseinek csak a képzelete szabhat határt! A fogékszer bármikor eltávolítható a fog felszínéről, annak roncsolódása nélkül.

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!