Fogászati esztétikai kezelések

A gyönyörű, természetes megjelenésért.

JELENTKEZZEN BE MOST!

Fogászati esztétikai kezelések

Az esztétikai fogászat során a legmodernebb technikákat alkalmazzuk, hogy természetesebb, és egészségesebb megjelenést biztosítsunk Önnek. A rendszeres tisztítás, valamint a fogak héjakkal vagy egyedi tömésekkel történő helyreállítása egészséges, ragyogó fogakat eredményez.

Inlay, és Onlay

Az inlay-ek és onlay-ek helyreállíthatják a szuvasodás vagy sérülés által károsodott fogat. Ezek a helyreállítások átfogóbbak, mint a fogtömések, de konzervatívabbak, mint a fogkoronák. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával az inlay-ek és onlay-ek árnyalatukban is illeszkednek az Ön mosolyához, amivel gyönyörű, természetes megjelenést érhetünk el.

 

A fogkoronával összehasonlítva az inlay és onlay kisebb mértékű foganyagfeláldozással jár, így csak a sérült szöveteket kell eltávolítani a restauráció behelyezése előtt. A fogkoronák esetében viszont a fog egy jelentősebb részét kell eltávolítanunk a restauráció elhelyezéséhez.

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

Az Inlay, és Onlay előnyei

Mikor alkalmazzuk?

Anyaga lehet: arany, műanyag és kerámia.

Miért ajánljuk?

Hozzáadott erő és tartósság

 

A fogtömések kompozit anyagból vagy amalgámból állnak, míg az inlay-ek és onlay-ek gyakrabban porcelánból készülnek. Ez a tartós anyag akár 75 százalékkal is megerősítheti a fogat, melynek élettartama megfelelő ápolás mellett akár 20-30 évig is eltarthat. A kompozit tömésekkel ellentétben, melyek általában csak öt évig tartanak.

 

Természetes megjelenésű eredmény

 

Az inlay-ek és onlay-ek kiválthatják a régi, elhasználódott amalgámtöméseket. Megfelelő színválasztással folytonosságot biztosítva illeszthető a meglévő foganyaghoz, ill. a szomszédos fogakhoz. A porcelán betétek gyönyörűen utánozzák a természetes zománc fényét. A porcelán emellett kopásálló, így biztos lehet benne, hogy a restauráció idővel is fényes és élénk marad.

Miért ajánljuk?

Költséghatékony megoldás

 

Bár az inlay-ek és onlay-ek drágábbak, mint a tömések, hosszú élettartamuk miatt megéri befektetni. A fogszuvasodás vagy a fogkárosodás korai kezelése hosszú távon megvédheti az Ön szájüregi egészségét és mosolyának épségét.

 

Könnyű gondozás

 

Az inlayek és onlayek napi otthoni ápolása nem különbözik az egészséges, természetes fogakétól. Naponta fogat kell mosnia, fogselymet kell használnia, és félévente fel kell keresnie a rendelőnket ellenőrzésre, hogy biztosítsuk a restauráció szilárdságát, valamint biztonságát. Ha az inlay vagy onlay meglazul, fájdalmas lesz, megreped, vagy teljesen kiesik, akkor kérjen mielőbbi időpontot!

 

Ön is gyönyörű, egységes fogsorra vágyik? Jelentkezzen be még ma, és mi segítünk megvalósítani elképzeléseit!

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!