Fogászati állapotfelmérés

Segítünk megőrizni fogai egészségét!

JELENTKEZZEN BE MOST!

Állapotfelmérés

Segítünk megőrizni fogai egészségét! A rendszeres szájüregi vizsgálatok, és az állapotfelmérés biztosítja Önnek a hosszú távú egészséget, miközben az „egy életre szóló, ép fogazat”-ra összpontosítunk.

Mit tartalmaz egy szájüregi állapotfelmérés?

Az első látogatás alkalmával teljes egészségügyi kórtörténetet veszünk fel, hogy átfogó képet

kapjunk az Ön általános állapotáról, valamint fogazatának állapotáról, ill. egyéni igényeiről. Indokolt esetben röntgenfelvételt készítünk, amely felbecsülhetetlen értékű lehet a fogazat, és az állkapocs jelenlegi állapotának megállapításához, például az esetleges bölcsességfogak helyzetének meghatározásához, valamint olyan problémák diagnosztizálásához, amelyek egyébként észrevétlenek maradnának.

Minden szájüregi állapotfelmérés alkalmával átfogó vizsgálatot végzünk. Megvizsgáljuk a szájban lévő lágyszövetek (arc, nyelv, íny) állapotát, értékeljük fogai összezáródásának a módját, valamint szűrjük bizonyos szájüregi betegségekre.

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

A szájüregi állapotfelmérés előnyei

A fogak egészsége felbecsülhetetlen értékű, és a megelőzés jobb, mint a későbbi kezelés. A szűrővizsgálat során olyan elváltozásokat is diagnosztizálhatunk, amelyeknek még nincsenek tünetei, panaszt nem okoznak, de kezelést igényelnek. Ezek, a kezdetben minimális beavatkozást igénylő elváltozások már a szűrővizsgálat során elvégezhetők rövid idő alatt, és legtöbbször fájdalommentesen. Fogazatának rutinszerű vizsgálata során korán felismerhetők a szájüregi problémák.

A szájüregi állapotfelmérés segít:

Milyen gyakran kell elvégeztetni a szájüregi állapotfelmérést?

A szájüregi állapotfelmérés gyakorisága az Ön egyéni igényeitől függ. Vannak, akik évente egyszer vagy kétszer terveznek látogatást, míg másoknak, akiknek esetleg kezelésre van szükségük vagy kezelésen estek át, gyakrabban kell felkeresni fogorvosukat. Összességében azt tanácsoljuk, hogy évente legalább kétszer ajánlott a fogorvost felkeresni!

Az állapotfelmérés során elvégezhető, minimális fájdalommal járó, vagy minimális beavatkozást igénylő kezelések:

A teljes körű fogászati állapotfelmérés során megvizsgáljuk a szájüreg, az íny és a fogazat állapotát, majd a diagnózis felállítását követően egy részletes kezelési tervet készítünk. Számunkra fontos, hogy Önnek egy testreszabott, minden igényt kielégítő beavatkozással biztosítsuk a jó egészséget,

közérzetet, és kielégítsük a fogazatával kapcsolatos esztétikai igényeit.

 

A vizsgálat során, amennyiben valamelyik fog csontban lévő elváltozásairól is tájékozódni szeretnénk, röntgenfelvételt készítünk. Mindez a fogorvosi székben zajlik, egy monitoron megjelent röntgenkép értékelésével kiegészítve. Ha az állkapocsról, ill. a teljes alsó, felső fogsoráról szeretnénk átfogó képet kapni, akkor panoráma röntgenfelvétellel  egészítjük ki a vizsgálatot.

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsességfog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!