Arcfiatalítás harapásméréssel

Fiatalodjon természetesen!

JELENTKEZZEN BE MOST!

Arcfiatalítás harapásméréssel

Az arcfiatalítás harapásemeléssel egy fájdalommentes, nem sebészeti eljárás, amely során akár 10 évig tartó tartósan megfiatalítjuk a páciens arcát. A fiatalos arcforma megteremtése mellett elősegítjük a fogak egészségét, az állkapocs kényelmét és az optimális harapást. Legyen szó mélyharapásról, prognatikus (hátrahajló állkapocs) harapásról, nyitott harapásról vagy bármilyen más deformált harapásról, a “DentalFaceLift” segítségével a korrekció gyors és fájdalommentes. A high-tech fogászati módszer során optimális arckontúrokat alakítunk ki, optimalizáljuk az állkapocsvonalat, kisimítjuk az arcot, valamint a nyakat.

Hívjon minket még ma, és jelentkezzen be díjmentes konzultációnkra!

A mélyharapás okai

Egyes oldalsó fogak elvesztése vagy hiánya miatt „süllyedhet” a harapás, mivel a megmaradt fogak eldőlnek a foghézag irányába. Előfordul az alkati mélyharapás és a későbbi, szerzett harapássüllyedés kombinált formája is, mely a kis- és nagyőrlőfogak kopásával is együtt jár.

Hogyan ismerhető fel a mélyharapás?

Ha a tükörbe nézve azt tapasztalja, hogy a felső metszőfogak a normálisnál (1-1,5 mm-nél) nagyobb mértékben takarják az alsó metszőfogakat nyugalmi, összezárt helyzetben, akkor az a mélyharapás jele lehet. Különösen súlyos formájában a felső metszőfogak teljesen eltakarják az alsókat, sőt elérik, és harapás során károsítják az alsó fogínyt is.

A kényelmes harapás fontossága

Az arc gyors öregedése, az összeesett arc, az alvászavar, a kis vagy nagy áll, az éjszakai fogcsikorgatás és fogösszeszorítás, a fogak túlzott eltakarása az ajkakkal (amikor a fogak beszéd közben nem látszanak) mind-mind közvetlenül a harapással, közvetve pedig az ízületek helyzetével függenek össze. A lakosságnak csupán 5%-a rendelkezik ideális, anatómiailag helyes harapással, a többieknek kozmetikai, fizikai vagy mentális problémái vannak. A túlharapásos embereknek kisebbnek tűnő álluk és kerekebb fejük van, míg az alulharapásos (prognathizmus) embereknek nagy, domináns álluk van, amely jobban előre áll. Szerencsére minderre már van megoldás, és harapásemelővel a korai öregedés jeleit is vissza tudjuk fordítani. 

Az “arcfiatalítás” folyamata

Minél hamarabb kezdjük el kezelni az elváltozást, annál sikeresebb, hiszen a kezeléssel megakadályozható a fogak további dőlése, a harapás süllyedése. A harapásemelés a metszőfogak hátsó oldalára vagy az őrlőfogak rágófelszínére erősített, a fogak teljes összezáródását megakadályozó harapásemelő sánccal, az egyénre szabottan kialakított különböző harapásemelő, fogvédő sínekkel történhet. Ennek viselése során szerzett tapasztalatok segítségével pontosíthatjuk a végleges kezelési tervet. 

 

A kezelés nem jelent további esztétikai problémát, mivel a „láthatatlan fogszabályozó”, harapásemelő sín átmenetileg kis beszédzavart, pöszeséget okoz, de néhány nap alatt megszokható, így ezt a kis kellemetlenséget mindenképpen érdemes vállalni. Az ideiglenes restauráció során az ajak, a nyelv, a rágóízület és az arc izomzata alkalmazkodik az új szituációhoz.

 

A harapási rendellenességek nemcsak bosszantó szépséghibát jelentenek, hanem komoly következményekkel is járhatnak, ezért mindenképpen mielőbbi kezelést igényelnek. A végleges helyreállítást követően drámai arcfiatalodás lesz az eredmény egy korrekt rágófunkcióval!

 

Ön is szeretné visszafordítani az öregedés jeleit? Mi segítünk Önnek visszanyerni arca fiatalságát!

Pácienseink, akik már ellátogattak hozzánk

Nagyon ajánlom! Nagyon sokszor szorongok a fogorvoshoz járástól. Az első látogatás után teljesen átértékeltem mindent. Krisztáék csodálatosak voltak. Kényelmesen éreztem magam, és a kezelési terv alapján is korrekt árat kaptam. 

Nagy Nikolett

5/5

Dr. Csathó Krisztina, és kollégái profik ez nem kérdés. A beavatkozás során minden kérdésemre választ kaptam. A bölcsesség fog eltávolítás gördülékenyen ment, szinte meg sem éreztem! Ilyen egy megbízható csapat.

Tolcsvai János

5/5

Mit is mondhatnék… több mint 10 éve járok Csathó doktornőhöz. Soha nem csalódtam a munkájában. Alaposan, és lelkiismeretesen végzi a munkáját. 

Szabó Márk

5/5

Egészséges, ragyogó fog többé nem álom!

Kérdése van? Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!